Reviews

UITSTEKEND
8 recensies op
Melissa Doldersum
Melissa Doldersum
2023-08-11
Hele fijne ontspannende massage gehad! Echt een vakman en professioneel!
Karin Van Viegen
Karin Van Viegen
2023-08-05
Al jaren mijn masseur, ik woonde eerst in Vlaardingen maar rij er nu zelfs vanuit Noord Brabant voor naar Schiedam. Echt een aanrader!
Jan van der Linden
Jan van der Linden
2023-08-04
Geweldig. Heeft me weer volledig op de neem geholpen. Altijd vriendelijk.
Eva Rieborn
Eva Rieborn
2023-07-15
Het is altijd fijn om na sportieve inspanningen alles weer los te laten masseren door Marcel. Deskundigheid en ontspanning staan voorop en na een massage bij hem kan je lichaam er weer tegenaan.
Alex Reuneker
Alex Reuneker
2023-07-15
Marcel is een fijne en kundige masseur. Hij voelt goed aan wat mijn lichaam nodig heeft, vooral door het vele hardlopen. De sfeer is ontspannen en er is alle ruimte om vragen te stellen en te praten, of om juist in stilte ontspanning te vinden.
Mariska Paping
Mariska Paping
2023-07-07
Sinds 3 jaar ga ik maandelijks voor een massage naar de praktijk van Marcel. Ik ervaar de massage als zeer ontspannen en elke keer gaat dat uur te snel voorbij. Marcel is kundig en weet alle spieren en knopen weer los en soepel te maken. De praktijk is een frisse en fijne plek om te zijn. Met altijd een relax muziekje op de achtergrond.
Liset Dagelet
Liset Dagelet
2023-06-07
Ik kom elke week bij Marcel voor een massage. De relaxte, gezellige en ontspannen sfeer vind ik fijn. Ik kom er echt tot rust. Marcel is kundig en vriendelijk en masseert altijd met zijn volle aandacht. Hij is in voor een gesprekje, maar weet ook wanneer het tijd is voor rust en stilte. Zijn flexibiliteit bij het plannen en het, indien nodig, tussentijds aanpassen van afspraken, is zeker ook helpend voor mij.
Louise Cornelis
Louise Cornelis
2023-06-03
Ik kom al sinds 2008 regelmatig bij Marcel van Ontspanje.nl. Met zijn massage haalt hij de knopen uit mijn rug en schouders en brengt hij mijn benen in topvorm voor het lopen en fietsen. Na al die jaren kent Marcel mijn spieren door en door en kan hij dus ook adviseren bij pijntjes, bijvoorbeeld om een bepaalde yoga-houding te doen. Bovendien nemen we ondertussen het leven door en praten we over muziek, sport en de wereld. Ik ga altijd energiek en ontspannen weer weg!

Wil je een afspraak maken?

Nieuwsgierig geworden? Boek je massage in Schiedam of Rotterdam via Whatsapp 0628786099.