Even voorstellen

Marcel Metaal

Na de Havo, op Spieringshoek in Schiedam, en een periode als winkelier, bij Stripes Jeans Maassluis BV, ben ik op één van mijn vele reizen in contact gekomen met Yoga. In Australië deed ik in 2002 een lerarenopleiding Hatha- Yoga. Terug in Nederland deed ik de opleiding sportmassage bij R. Molders instituut in Rotterdam (2004). Velen kennen mij misschien van mijn vorige massagepraktijk : In “Goede Handen” in sport/squash centrum Klaverstede in Schiedam. (2004- 2016).
Misschien kent u mij ook van de 5 artikelen in het Algemeen Dagblad van 2017/2018 over de Yoga B&B Ontspanje.nl die ik samen met mijn vrouw Mariska Scheurwater in Cómpeta, Andalusië heb opgezet.

Sinds 2019 zijn we weer terug in Nederland en heb ik mijn massagepraktijk voortgezet onder de naam: Ontspanje.nl. Momenteel masseer ik in het pand van Bodytopic op het Rubensplein 25C in Schiedam en bij Fysiotherapie Rotterdam centrum. Door de jarenlange yoga beoefening was ik al bekend met de diverse ademoefeningen. In 2019 heb ik nog vele workshops gedaan tijdens mijn 2 maanden durende reis door India. In 2022 heb ik pas kennis gemaakt met de bewust verbonden ademhaling, in een intensieve opleiding tot ademcoach, bij Herleva van Heleen Ytsma in Bussum. Ik ben mede daardoor enorm enthousiast geworden en wilde dit heel graag aan mijn praktijk toevoegen.

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten voor één van deze diensten!

Met vriendelijke groet,
Marcel Metaal

Wil je een afspraak maken?

Nieuwsgierig geworden? Boek je massage in Schiedam of Rotterdam via Whatsapp 0628786099.