Ademcoaching

Rustgevend

Veel mensen ademen teveel en te “hoog” voor de activiteit die ze op dat moment uitvoeren. De hersenen registreren dit als stress, als in een vecht of vlucht situatie. Mede vanuit de yoga bestaan er al eeuwenlang ademoefeningen om je frequentie weer naar beneden te brengen en bewuster te worden van je ademhaling. Alles in je lichaam heeft zuurstof nodig, verbeter je ademhaling en zo je gezondheid van lichaam en geest.

Wim Hof ademtechniek

De Wim Hof ademtechniek is een krachtige ademmethode die, in een iets andere vorm, al eeuwen eerder werd gebruikt om gezondheid, kracht en weerstand te verkrijgen. Iedere cel in je lichaam heeft zuurstof nodig. Met deze techniek verhoog je (tijdelijk) de zuurstofopname in je cellen met zo’n 30%. Geef je lichaam en geest een enorme boost en bouw een hogere weerstand op! Leer de juiste techniek.

Bewust verbonden ademhaling

In de yoga erkennen we naast een fysiek lichaam ook een energetisch, mentaal/emotioneel en een spiritueel lichaam. De ademhaling is de verbinding tussen deze kosha’s, zoals ze genoemd worden. Bewust verbonden ademhaling is een ademtechniek die je voorbij je denken in je onderbewuste brengt en zo in contact komt met bijvoorbeeld je emoties zoals; angst, woede en verdriet. Ontspannen liggend coach ik je door de sessie heen, waarbij we meer ademruimte creëren in buik, middenrif en borst en we de pauzes tussen in en uitademing weglaten. B.v.a. is een uitstekende release methode om vastgezette spanning in het lichaam los te laten en worden over het algemeen als zeer bevrijdend ervaren. Door beter te leren ademen creëer je ruimte en rust in lichaam en geest.

Wil je een afspraak maken?

Nieuwsgierig geworden? Boek je ademsessie in Schiedam of Rotterdam via Whatsapp 0628786099.