• IMG_4961

Sfeerbeleving

Even een paar dagen ontspanning in de Spaanse zon, in onze knusse casa met zwembad, tussen de vele olijf- en palmbomen in de tuin. Dit alles in een gezelschap van maximaal 6 personen, op loopafstand van het levendige witte dorpje Cómpeta gelegen aan de Ruta del Sol y Vino, omgeven door rustgevende groene bergen.

Begin de dag met een heerlijk uitgebreid ontbijt: kleurrijk fruit, locale producten, verse broodjes en natuurlijk versgeperst sinaasappelsap. De rest van de dag heb je lekker tijd voor jezelf; luieren in de hangmat met je boek of favoriete tijdschrift, een massage in de tuin onder een palmboom, een smoothie tussen de olijfbomen, een verfrissende duik in het zwembad of misschien wel een dagtrip naar Granada of Malaga.

Een korte wandeling van een kwartiertje brengt je naar het dorp. Hier kun je heerlijk kunt rondslenteren in de kleine witte straatjes en een drankje doen met een tapa op één van de levendige terrasjes van het dorp.

Of kies je ervoor om een prachtige langere wandeling te maken? Je loopt tussen de ontelbare fruitbomen waar de stilte alleen wordt verstoord door vogeltjes of het slaan van de kerkklok van het volgende dorp. Zicht op de groene bergen ontspant je, terwijl je de frisse en schone lucht inademt en je de warmte van de Spaanse zon voelt.

Wie weet delen we ’s avonds een drankje en een goed verhaal in de weelderige tuin, aan de grote eettafel bij de ondergaande zon.

Kortom, alles wat je nodig hebt om weer opgeladen en ontspannen naar huis terug te keren. Lijkt dit je wat? Kom dan ook relaxen in casa Teja Rejo bij “Ontspanje.nl”. Wij leggen je graag in de watten en zullen er alles aan doen om je een paar heerlijke dagen te laten ervaren!!

Ontbijten in de tuin bij Ontspanje
gezelligheid bij het zwembad
IMG_1928
relaxbankje in de tuin
zwembad 8 x 5 meter
tapas