• massages

Massages

Er zijn maar weinig dingen die een mens meer ontspannen dan een goede lichaamsmassage. Massage is een weldaad voor lichaam en geest. Bij Ontspanje doen we dat in de buitenlucht, onder een palmboom. Een unieke ervaring!

Marcel past zijn jarenlange ervaring in sport- en ontspanningsmassage  toe bij het eventueel oplossen van spierklachten.

Ontspanningsmassage:
Een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbeteren van de stofwisseling. Dit alles met  langzame maar doeltreffende strijkende bewegingen.

Sportmassage:
Hierbij ligt de nadruk meer op het herstel van spieren en pezen na een sportinspanning. Voor beter en sneller herstel, danwel als voorbereiding van een sportprestatie.

Probleemoplossende massage:
Hierbij zoeken we tijdens de massage naar kleine verhardingen of verkrampingen in spieren of aanhechtingen en proberen die los te masseren en beter te doorbloeden voor herstel van de functionaliteit van de spier en omliggende spieren.

In de praktijk lopen deze massage nogal eens door elkaar, een tijdens één ontspanningsmassage gevonden ‘knoop’ kan vaak eenvoudig weggemasseerd worden.

Prijzen:
Deelmassage 30 minuten – 15 euro
Totaalmassage 60 minuten – 30 euro

massage in de tuin
massage bij Ontspanje