• omgeving Cómpeta

Even voorstellen

Wij zijn Marcel en Mariska en in januari 2017 maakten wij de stap om naar Spanje te verhuizen en onze droom waar te maken. Samen hebben wij vele verre reizen rondom de wereld gemaakt, hierdoor kunnen wij goed inschatten waar je als vakantieganger behoefte aan hebt.

Ik ben Marcel Metaal (52 jaar) en verzorg de yogalessen en massages. Tijdens vele reizen over de hele wereld heb ik heb ik kennis gemaakt met yoga en in vele landen meegedaan aan workshops en cursussen. Dit heeft geleid tot een yogavorm waarvan ik vind hoe een yogales zou moeten zijn, zodat iedereen er baat bij kan hebben en er lol in heeft. De afgelopen 13 jaar was ik werkzaam in mijn eigen massagepraktijk en gaf ik yogalessen. Tevens werkte ik als sportinstructeur en life coach.

Ik ben Mariska Scheurwater (45 jaar) en verzorg het ontbijt, de kamers en de maaltijden. Ik hou van koken, tuinieren en ben een echt gezelligheidsmens. Jarenlang ben ik werkzaam geweest in de zorg en in de horecasector. Ik werkte als bedrijfsleidster in een sauna- en beautycentrum en als wooncoach binnen een woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wij kijken ernaar uit om jullie te ontvangen in onze casa!

Mariska en Marcel