• de ingang van ontspanje in Cómpeta

De casa

Wij waren meteen verliefd toen we casa Teja Rejo voor het eerst bezochten.
De eerste aanblik van de kleurrijke bougainville die over de ingang groeit en we toen we binnen stapten zagen we vervolgens veel olijfbomen, afgewisseld met palmen, citrusbomen, aloë vera en cactussen. We hoorden de vogeltjes fluiten en verder helemaal niets..

2000 m2 grond met vele verborgen hoekjes waar een rustig plekje snel te vinden is. We zagen onze gasten al luieren aan het zwembad of in de hangmat.

De kamers
Het heeft één tweepersoons slaapkamer met badkamer ensuite en twee tweepersoons slaapkamers met een gedeelde badkamer. Alle kamers zijn voorzien van eenpersoonsbedden, die tegen elkaar aan kunnen worden gemaakt tot een tweepersoonsbed..

Er is een woonkamer (met een groot aanbod aan gezelschapsspelletjes), een serre en een ruime keuken. Tevens een dakterras met uitzicht op het dorpje en de bergen. De casa is volledig beschikbaar voor de gasten.

Wifi
Ook al ben je met vakantie, wifi is in deze tijd niet meer weg te denken en daarom hebben wij twee goede wifi aansluitingen; zowel binnen als in de tuin. Wij zelf bewonen samen met onze poes Ushi een kleinere casa aan de andere kant van het terrein.

Vanuit de casa loop je binnen 10 tot 15 minuten via een steile weg het dorpje in.

Bekijk de foto’s voor een indruk van de casa!

zwembad 8 x 5 meter
de gastenvilla plaats voor 6 personen
vakantievilla
de kamer Alegria bij ontspanje
zwembad bij ontspanje