• omgeving Cómpeta

 Yogalessen

In de yoga staat je ademhaling centraal bij het ontspannen uitvoeren van diverse oefeningen. Yoga heeft een positieve uitwerking op het hele lichaam en algeheel welzijn. Spieren worden aangespannen of gerekt, gewrichten gesmeerd, zenuwbanen geactiveerd, en zelfs je hormoonhuishouding profiteert.
Maar bovenal stimuleert het het lichaamsbewustzijn.
Welke spieren gebruik je, en hoe kan je “verkeerde” spanning tijdig opsporen en vooral weer loslaten en ontspannen. En zeer belangrijk, hoe zit het met je ademhaling?
Is die onrustig, hoog in de borst of diep en laag in je buik.
Kortom iedereen zou in zijn huidige drukke bestaan er baat bij hebben om met yoga kennis te maken.

Probeer het! Het zou zomaar je leven (positief) kunnen veranderen.

We geven Hatha yoga, laagdrempelig en voor iedereen te doen.Hatha yoga omvat oefeningen die het lichaam ontspannen en kalmeren, en ademhalingsoefeningen om de geest te focussen, om zo lichaam en geest in balans te krijgen.
Door yoga leer je in het hier en nu te leven, het enige moment dat er werkelijk toe doet!

Speelse manier de meditatie te verkennen.Wat wij  willen is iedereen in ieder geval kennis laten maken met verschillende meditatietechnieken, zodat je de manier kan ontdekken die bij je past.Iedere avond proberen we op speelse wijze een íets andere manier om je aandacht te richten op die rustige plek die ook in jou zit en zo al het moois te ontdekken dat meditatie kan brengen.
In totaal duurt deze les zo’n 30 minuten.

Er zijn voldoende yogamatten aanwezig, maar je bent natuurlijk altijd vrij om je eigen matje mee te nemen. Tevens zijn er yogablokken en meditatiekussentjes aanwezig.
Prijzen en data

Yoga groep op het dakterras
yogahouding
Yoga op het dakterras
yogaweek