Inmiddels zijn we zo’n drieënhalve week nu hier in Cómpeta en ik kan niet zeggen dat we ons vervelen. We staan ondertussen al een maand of vier op scherp en zijn vol activiteit. Eerst natuurlijk alles in Nederland gehad en nu zijn we hier bij onze nieuwe Spaanse villa druk in de weer. De meeste vervelende dingen zoals al het papierwerk is achter de rug (gelukkig) en nu rijden we  regelmatig naar allerlei winkels om met verschillende bouwpakketten en potten verf weer thuis te komen. We komen nu op het punt dat we ook langzaam resultaat gaan zien , de kamers beginnen vorm aan te nemen, in de tuin wordt ieder dag hard gewerkt  en over een week of vijf wordt het zwembad gevuld. De hangmatten , yogamatjes, keukenkast en gordijnen zijn onderweg , de grote eettafel staat in elkaar en niet onbelangrijk de zon is ook regelmatig hier te vinden. En … tot nu toe bevalt het ons nog prima hier . Ik moet af en toe denken aan het liedje van Andre Hazes Jr  “Leef” en dat is wel wat zo’n buitenlandse droom met je doet. Het gevoel hebben dat je leeft en dat gevoel  is…….. heerlijk !!!!

“Leef, alsof het je laatste dag is, leef ,alsof de morgen niet bestaat, leef ,alsof het nooit echt af is, leef,  pak alles wat je kan ”

Lieve Zonnegroet

Mariska en Marcel

www.ontspanje.nl