Ontspanje in Spanje is de naam van het artikel in het Algemeen Dagblad op zaterdag 14 januari 2017. Sinds we met het idee rondlopen om in Spanje te gaan wonen en een B&B annex yogavakanties te gaan runnen, gebeuren er zoveel leuke dingen. Je ontmoet nieuwe mensen , hoort nieuwe verhalen  . Maar ook vrienden en kennissen staan voor je klaar en  kunnen zo hier en daar wat voor je betekenen. Dan kan het dus gebeuren dat je met je foto en je verhaal in de krant komt te staan, zó ontzettend leuk !

Mensen ontmoeten is waar ik van geniet en als we dan ook nog wat voor elkaar kunnen betekenen , elkaar helpen en interesse tonen dan wordt de wereld toch weer een stukje mooier. Ik geloof er ook wel in dat , wanneer je er  open voor staat dingen op je pad komen.  De weg naar het onbekende en er toch vertrouwen  in hebben dat het goed komt,  want er komt vast wel weer iets moois naar je toe.

Van de week ons toch wat zorgen gemaakt of we wel te vinden zijn voor toekomstige klanten en hoe gaan we dat dan doen qua reclame..?  En zie hier een pagina in de krant, een advertentie in het blad de Happinez ( 21 januari) en een reisadvertentie bij Yoga online en wie weet wat er nog op ons pad komt… Ik ben benieuwd, laat maar komen !

“We ontmoeten mensen niet bij toeval . Zij kruisen ons pad voor een reden. ”

Lieve Zonnegroet

Mariska en Marcel

www.ontspanje.nl